Θεσσαλονίκη: 85χρονος ασελγούσε σε 14χρονο και του έδινε «χαρτζιλίκι» πέντε ευρώ

Θεσσαλονίκη: 85χρονος ασελγούσε σε 14χρονο και του έδινε «χαρτζιλίκι» πέντε ευρώ

Γνωρίστηκαν όταν ο ανήλικος πήγε να του πει τα κάλαντα και ο ηλικιωμένος ικανοποιούσε τις ορέξεις του πάνω στο 14χρονο επί μήνες

Ένας 85χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρους ανηλίκου, κατ' εξακολούθηση. Ως θύμα του φέρεται ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο ο ηλικιωμένος γνώρισε όταν ο ανήλικος πήγε να του πει τα κάλαντα.
 
Η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων του 85χρονου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε η σύλληψή του. Οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις τελέστηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να έδινε κάθε φορά «χαρτζιλίκι», από 5 έως 10 ευρώ, στον ανήλικο.
 
Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Απο Πρώτο Θέμα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.