Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκυρίακο – «Παραμονεύουν» όμως οι συννεφιές

Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκυρίακο – «Παραμονεύουν» όμως οι συννεφιές

«Μυρίζει» δειλά-δειλά το καλοκαίρι στην Κύπρο.

Το βράδυ της Παρασκευής 26/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. 

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 27/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σάββατου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. 

Την Κυριακή 28/5, τη Δευτέρα 29/5 και την Τρίτη 30/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE