ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έξυπνη» σύλληψη 25χρονου – Κυκλοφορούσε με κλοπιμαίο όχημα ενώ κρατούσε και μαχαίρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έξυπνη» σύλληψη 25χρονου – Κυκλοφορούσε με κλοπιμαίο όχημα ενώ κρατούσε και μαχαίρι

Στη σύλληψη 25χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και μαχαιροφορίας.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το βράδυ της Παρασκευής 26/5, σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό, να βρίσκεται σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 22 Μαΐου 2017.

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση την περιοχή και γύρω στις 10μ.μ., θεάθηκε να πλησιάζει το αυτοκίνητο 25χρονος κάτοικος Λεμεσού. Τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι μήκους οκτώ εκατοστών και ένα πολυεργαλείο, με μαχαίρι μήκους έξι εκατοστών. Στην κατοχή του 25χρονου, εντοπίστηκε επίσης το κλειδί, το εν λόγω αυτοκινήτου.

Εναντίον του 25χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE