Ακύρωση για τις πτήσεις της British Airways από Λονδίνο λόγω τεχνικών προβλημάτων

Ακύρωση για τις πτήσεις της British Airways από Λονδίνο λόγω τεχνικών προβλημάτων

Την ακύρωση όλων των πτήσεών της από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του Λονδίνου, το Χίθροου και το Γκάτγουϊκ ανακοίνωσαν οι Βρετανικές Αερογραμμές, λόγω προβλημάτων με το σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών το Σάββατο 27/5.

Η εταιρεία αντιμετώπιζε προβλήματα με το ηλεκτρονικό σύστημά της από το πρωί, με αποτέλεσμα χιλιάδες επιβάτες να υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία.
 
Οι ακυρώσεις αφορούν, μέχρι νεοτέρας, τις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν έως τις 6 το βράδυ.
 
Πάντως η βρετανική αεροπορική εταιρεία διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για κυβερνοεπίθεση εναντίον της, σαν εκείνη που είχε παραλύσει προσωρινά προ εβδομάδων το εθνικό σύστημα υγείας NHS και άλλους οργανισμούς παγκοσμίως.
 
Το επιβατικό κοινό καλείται να μην προσέρχεται στα δύο αεροδρόμια, καθώς επικρατεί ήδη συνωστισμός.
 
Σημειώνεται ότι το τρέχον είναι ένα από τα Σαββατοκύριακα με τη μεγαλύτερη κίνηση, καθώς πέρα από την αργία της Δευτέρας έρχεται και η εβδομάδα εαρινών διακοπών των σχολείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.