ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάει ξανά ο καιρός: Αναμένονται καταιγίδες από βδομάδας

Χαλάει ξανά ο καιρός: Αναμένονται καταιγίδες από βδομάδας

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Κυριακής 28/5, ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος,  ενώ,  τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά και περιοχή του εσωτερικού.   Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί 4  με 5  μποφόρ.   Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα νότια λίγο ταραγμένη.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες,  πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.   Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί,  ασθενείς, 2  με 3  Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.   Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό,  στα νότια και ανατολικά παράλια,  γύρω στους 15  στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  
 
Την Δευτέρα 29/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ωστόσο τις απογευματινές κυρίως ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις,  στα ορεινά και στο εσωτερικό.   Οι άνεμοι το πρωί θα πνέουν μεταβλητοί,  ασθενείς, 3  Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως θαλάσσιοι,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ.   Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.   Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28  στα νότια και ανατολικά παράλια,  γύρω στους 26  στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  
Την Τρίτη 30/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.  
 
Την Τετάρτη 31/5 και την Πέμπτη 1/6, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ από το μεσημέρι και μετά,  νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top