Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει πώς εισάβελε στο Survivor ο Αγγελόπουλος!

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει πώς εισάβελε στο Survivor ο Αγγελόπουλος!

Παραδέκτηκε ότι ήταν ο μόνος παίκτης που δεν είδε πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στο περιοδικό "People" για το πως κατάφεραν να πάρουν στον ΣΚΑΪ το "Survivor", αλλά και την επιλογή των παικτών των Διασήμων που ήταν δύσκολη, καθώς οι περισσότεροι δίσταζαν.

«Ήταν τέλος Νοεμβρίου όταν ο ΣΚΑΙ ξεκίνησε τις πρώτες επαφές για την ανεύρεση παικτών που θα στελέχωναν την ομάδα των Διασήμων. Στην αρχή οι περισσότεροι celebrities ήταν διστακτικοί. Η Acun Media, όμως βοήθησε πολύ στην επιλογή των προσώπων και για τις δυο ομάδες. Στα κάστινγκ είχαν ενεργό ρόλο, καθώς το τουρκικό "Survivor" παίζεται εδώ και οκτώ χρόνια, οπότε ήταν λογικό να κάνουν τη σωστή διαλογή ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ των συμμετεχόντων. Ωστόσο, κάποια σημερινά φαβορί εντάχθηκαν στο παιχνίδι τελευταία στιγμή. Θέλω να σου πω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν πρόλαβα καν να τον δω πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.