ΤΡΑΧΩΝΙ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΓΚΥΟΥ: Δεν έλυσε το μυστήριο η νεκροτομή – Φως από τις ιστοπαθολογικές

ΤΡΑΧΩΝΙ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΓΚΥΟΥ: Δεν έλυσε το μυστήριο η νεκροτομή – Φως από τις ιστοπαθολογικές

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της άτυχης 33χρονης εγκύου η οποία απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής (26/05), όταν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής την οποία διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα το πρωί της Δευτέρας 29/05, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 33χρονης εγκύου θα δώσουν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Η νεκροτομή δεν έλυσε το μυστήριο πίσω από τον θάνατο της άτυχης γυναίκας. 

Θυμιζουμε πως η 33χρονη Ρωσίδα που ήταν στον έννατο μήνα της εγκυμοσύνης της την Πέμπτη (26/05) μετέβη στη Λευκωσία προκειμένου να εξεταστεί από την γυναικολόγο της.

Να σημειώσουμε πως εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του βρέφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΤΡΑΧΩΝΙ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΓΚΥΟΥ: Την Πέμπτη (25/05) η τελευταία επίσκεψη της 33χρονης στην γυναικολόγο της

ΘΑΝΑΤΟΣ 33ΧΡΟΝΗΣ: Αγωνιώδεις οι προσπάθειες των γιατρών του Γενικού Λεμεσού να σώσουν το μωρό – Δεν τα κατάφεραν

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.