Η σύζυγος Παπαδήμου αποκαλύπτει: «Η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε θήκη CD»

Η σύζυγος Παπαδήμου αποκαλύπτει: «Η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε θήκη CD»

Νέα στοιχεία για τον τρομοφάκελο με εκρηκτικά που έστειλαν στον Λουκά Παπαδήμο, έδωσε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, κυρία Σάνα Ίνγκραμ.

Η Σάνα Ίνγκραμ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε θήκη CD, που θύμιζε κασετίνα.

Μάλιστα η ίδια τόνισε ότι τους είχαν βεβαιώσει ότι ο φάκελος είχε ελεγχθεί και ότι είχε σταλεί στο σπίτι τους.

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδήμου είπε ότι βελτιώνεται και ότι ο ίδιος θα βγει σήμερα από την Εντατική και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο του 10ου ορόφου του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Από iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE