LIFESTYLE

Άννα Βίσση: Η αντίδρασή της μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του Καρβέλα με το Epsilon!

Άννα Βίσση: Η αντίδρασή της μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του Καρβέλα με το Epsilon!

Με μια ανάρτησή της στα social media φρόντισε να τοποθετηθεί στο δυσάρεστο συμβάν που έλαβε χώρα on air στο Star Academy.

Ο Νίκος Καρβέλας και το Epsilon διέκοψαν την συνεργασία τους μετά τον έντονο διαπληκτισμό του κριτή και μουσικοσυνθέτη με τον Μένιο Φουρθιώτη κατά την διάρκεια του live του Star Academy. 

Η Άννα Βίσση αντέδρασε μέσω social media –τα οποία χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση- με μια φωτογραφία της με τον Νίκο Καρβέλα και έγραψε: «Lucky me». 

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το μέλλον όποιου τα βάλει με τον Φουρθιώτη! Το Epsilon διακόπτει τη συνεργασία του με τον Καρβέλα! VIDEO

Να σας θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής και ο κριτής τσακώθηκαν και ο Μένιος Φουρθιώτης μεταξύ άλλων είχε πει:  «Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να αποχωρήσετε! Η πόρτα είναι ανοιχτή. Από εκεί παρακαλώ» και τον συνθέτη να τονίζει «Η δικτατορία σας τελείωσε» και να επισημαίνει πως η παρότρυνση να αποχωρήσει συνιστά διάρρηξη συμβολαίου και φρόντισε να επισημάνει ότι την εκπομπή παρακολουθούσε ο δικηγόρος του.

Διαβάστε επίσης: Καυγάς άνευ προηγουμένου στο Star Academy! Πλακώθηκε Καρβέλας – Φουρθιώτης – Τον έδιωξε ο Μένιος από το πλατό! - VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά



ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

Τον ρόλο των ομογενειακών οργανώσεων στην υπεράσπιση των εθνικών διεκδικήσεων και στους αγώνες για την Κύπρο και τον Ελληνισμό εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του κατά την τελετή απονομής του Φειδιππίδειου Βραβείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top