Δεύτερο ισχυρό χτύπημα σεισμού μέσα σε λίγες ώρες: Όσα αποκάλυψε ο Διευθυντής Γεωλογικής Επισκόπησης - «Αναμένεται να συνεχιστούν»
Νέος σεισμός σημειώθηκε και έγινε αισθητός στην Κύπρο το απόγευμα της Τετάρτης.

Κληθείς από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων να σχολιάσει την απόφαση βρετανικού εφετείου, που ζήτησε την περασμένη εβδομάδα από τον Βρετανό Υπουργό Εσωτερικών να επανεξετάσει την υπόθεση, ο κ. Μουίζνιεκς είπε ότι η απόφαση «ενισχύει τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο ΟΗΕ και εγώ προσωπικά, ότι οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου θα έπρεπε να φροντίσουν για την μετεγκατάσταση των προσφύγων που ζουν στις περιοχές των Βρετανικών Βάσεων, στην Κύπρο».
«Ελπίζω ότι η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα προχωρήσει σύντομα στη μετεγκατάσταση αυτών των προσφύγων, βάζοντας έτσι ένα τέλος στην κατάσταση που προκάλεσε περιττό ανθρώπινο πόνο για τόσο πολύ καιρό», κατέληξε ο Επίτροπος.
Απο ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




