Ενοχλημένος ο Άντρος Κυπριανού με τον Δημήτρη Χριστόφια ενόψει Προεδρικών

Ενοχλημένος ο Άντρος Κυπριανού με τον Δημήτρη Χριστόφια ενόψει Προεδρικών

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν είναι πλέον μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, ωστόσο όταν η συζήτηση της επιτροπής αφορά του Κυπριακό, προσκαλείται. Αυτό δεν συνέβη το περασμένο Σάββατο 28/5, αφού θα γινόταν συζήτηση και για τις προεδρικές.

Πάντως, όπως αναφέρει τον «Πολίτη», στη διάρκεια της συζήτησης, ξεδιπλώθηκαν οι διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα στην τωρινή ηγεσία του κόμματος, και τον πρώην ηγέτη, για την υποψηφιότητα του Μάικ Σπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, αναφέρθηκε με έντονη ενόχληση για σχόλια και ενέργειες που γίνονται από τον Δημήτρη Χριστόφια για την υποψηφιότητα του Μάικ Σπανού, τον οποίο όμως, απέφυγε να κατονομάσει, διευκρινίζοντας μόνο ότι δεν αναφερόταν σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Μάλιστα, ο ηγέτης του κόμματος της αριστεράς, μίλησε για προσπάθεια παράκαμψης της ηγεσίας, αφού ο πρώην ηγέτης του ΑΚΕΛ, φέρεται να επιδίωξε προσωπική συνάντηση με τον Κίκη Καζαμία για να τον πείσει να είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές.

Ενώ, ο κ. Κυπριανού, τόνισε πως, ο ίδιος είχε πέντε συναντήσεις με τον κ. Καζαμία, ο οποίος ωστόσο είναι κατηγορηματικός ότι δεν ενδιαφέρεται για υποψηφιότητα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE