Suddeutsche Zeitung: «Απελπιστική η κατάσταση με την τρομοκρατία στην Ελλάδα»

Suddeutsche Zeitung: «Απελπιστική η κατάσταση με την τρομοκρατία στην Ελλάδα»

Με τη δράση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα ασχολείται την Τρίτη 29/5 άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Suddeutsche Zeitung, ύστερα και από την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει «απελπιστική» την κατάσταση στη χώρα, η οποία όπως σημειώνει αντιμετωπίζει «πρόβλημα αριστερής τρομοκρατίας».

«Η Ελλάδα παλεύει εδώ και μεγάλο διάστημα με μια βίαιη ακροαριστερή και αναρχική σκηνή», αναφέρει το άρθρο και προσθέτει ότι «η επιρροή ακραίων κομμάτων έχει αυξηθεί και ο τραχύς τόνος στην πολιτική έχει ενταθεί».

Όπως τονίζει «η χώρα συζητά τώρα σχετικά με τη στάση απέναντι στη βία και τον κίνδυνο της αριστερής τρομοκρατίας» και σημειώνει ότι η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς θεωρείται ύποπτη για την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λ. Παπαδήμου.

Τέλος η Suddeutsche Zeitung χαρακτηρίζει «προσβλητική» την ανάρτηση του γενικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γ. Φιλιππάκη στο Facebook, με την οποία έδειξε να επικροτεί την επίθεση εναντίον του κ. Παπαδήμου. 

 

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE