ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρίνα Θεοδώρου: Η Κύπρια αθλήτρια ποδηλασίας που ξεκίνησε για το γύρο της Κύπρου ώστε να μαζέψει λεφτά για το Καραϊσκάκειο ίδρυμα

Μαρίνα Θεοδώρου: Η  Κύπρια αθλήτρια ποδηλασίας που ξεκίνησε για το γύρο της Κύπρου ώστε να μαζέψει λεφτά για το Καραϊσκάκειο ίδρυμα

Από το Δημαρχείο Λακατάμιας ξεκίνησε τη Δευτέρα 29/5 η πορεία της αθλήτριας ποδηλασίας Μαρίνας Θεοδώρου, με σύνθημα «Ποδηλατώ για ένα ευρώ για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία». Σκοπός της ποδηλατικής πορείας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου 2017, είναι η οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Δήμαρχος Λακατάμιας απευθυνόμενη προς την αθλήτρια Μαρίνα Θεοδώρου, τη συνεχάρη για την υπέροχη αυτή πρωτοβουλία, και ευχήθηκε η φετινή της διαδρομή να έχει ακόμα περισσότερη απήχηση στο κόσμο. Ο σκοπός ιερός, ανέφερε, ευχόμενη ότι η συμβολή του κόσμου θα είναι σημαντική, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το έργο του Καραϊσκάκειου ιδρύματος.

Η αθλήτρια Μαρίνα Θεοδώρου, μιλώντας για την ποδηλατική πορεία εξέφρασε την ευχή να καταφέρει και φέτος να δώσει περισσότερα χαμόγελα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Προέτρεψε ακόμα το κοινό να ακολουθήσει την πορεία της, είτε είναι αθλητές είτε είναι λάτρεις του ποδηλάτου.

Η επίσημη έναρξη έγινε στις 29 Μαΐου 2017 στο προαύλιο της εισόδου του κτιρίου του ΚΟΑ από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή και ο τερματισμός θα γίνει την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, στις 6:30 μ.μ. στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα όπου θα γίνει και η παράδοση των χρημάτων.

Η πορεία της Μαρίνας:

ΗΜΕΡΑ 1Η – ΔΕΥΤΕΡΑ – 29/05/2017: Αφετηρία το κεντρικό κτίριο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στη Λευκωσία με κατεύθυνση  τον Πεδουλά

ΗΜΕΡΑ 2Η -ΤΡΙΤΗ 30/05/2017 –  Από Πεδουλά με κατεύθυνση την Πάφο 

ΗΜΕΡΑ 3Η -ΤΕΤΑΡΤΗ 31/05/2017 –  Από Πάφο με κατεύθυνση Λεμεσό

ΗΜΕΡΑ 4Η – ΠΕΜΠΤΗ – 1/06/2017 Από Λεμεσό , με κατεύθυνση τη Λάρνακα και κατάληξη στον Πρωταρά

ΗΜΕΡΑ 5Η – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/06/2017 Από Πρωταρά με τελικό προορισμό το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top