ΚΟΣΜΟΣ

Ελεύθεροι άλλοι τρεις που κρατούνταν για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Ελεύθεροι άλλοι τρεις που κρατούνταν για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Η βρετανική αστυνομία δήλωσε νωρίς την Τετάρτη 31/5 πως ελευθέρωσε τρεις άνδρες που είχε θέσει υπό κράτηση στο πλαίσιο ερευνών για την τρομοκρατική επίθεση από βομβιστή αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ την περασμένη εβδομάδα κατά την οποία σκοτώθηκαν 22 άτομα.

Οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον τους, πρόσθεσε η αστυνομία. "Οι έρευνες θα κρατήσουν πολύ καιρό και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προτού καταλάβουμε πλήρως τί συνέβη", ανακοίνωσε η αστυνομία της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ σε δήλωση στον κοινωνικό ιστότοπο Twitter.

Η αστυνομία έχει απελευθερώσει συνολικά πέντε άτομα χωρίς απαγγελίες κατηγοριών σήμερα, καθώς νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθεροι ένας άνδρα και μία γυναίκα.

Την Τρίτη 30/5 αφέθηκαν ελεύθεροι δύο άνδρες από την περιοχή Φάλοουφιλντ, ηλικίας 20 και 24 ετών, και ένας 37χρονος από την περιοχή Μπλάκλι, σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής του Μάντσεστερ.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top