Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων – Στο νοσοκομείο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων – Στο νοσοκομείο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα, στον δρόμο προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, η ώρα 00:51 την Τετάρτη 31/5 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική, για τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Γερίου προς Γεν. Νοσοκομείο πλησίον του κυκλικού κόμβου.

Όχημα μάρκας BMW 450d με νεαρό οδηγό απώλεσε τον έλεγχο και αφού προσέκρουσε σε όχημα μάρκας VW Polo , κατάληξε σε χαντάκι.

Στην σκηνή, βρέθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με ομάδα και όχημα διάσωση και  χρησιμοποιώντας τις υδραυλικές συσκευές αποπαγίδευσης, έγινε απεγκλωβισμός του επιβαίνοντα από το όχημα.

Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με ασθενοφόρο όχημα.  

*φωτο αρχειου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE