Ο τραγουδιστής κατεβαίνει στην Κύπρο αποκλειστικά για τον γάμο της Αριστοτέλους!

Ο τραγουδιστής κατεβαίνει στην Κύπρο αποκλειστικά για τον γάμο της Αριστοτέλους!

Η συμφωνία τους «έκλεισε» εδώ και μήνες, μιας και η παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος τραγουδιστής έχουν μια πολύ καλή σχέση..

Την 1η Ιουνίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα ανέβουν τα σκαλλιά της εκλησίας της Αγίας Νάπας στην Λεμεσό. Θα ακολουθήσει δεξίωση σε στενό κύκλο για συγγενείς και φίλους στο Amathus Beach Hotel της Λεμεσού.

Ο τραγουδιστής ο οποίος θα αναλάβει την ψυχαγωγία των καλεσμένων στον γάμο της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Τσαλίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχουν πολύ καλέW σχέσεις και εδώ και μήνες η Αριστοτέλους έκλεισε την εμφάνισή του στον γάμο της, τον οποίο θεωρεί no 1 στην διασκέδαση και του εμπιστεύτηκε το γλέντι του γάμου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE