Στα €67 εκατ. ανέρχονται οι κυπριακές λίρες – Δυνατότητα ανταλλαγής μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017

Στα €67 εκατ. ανέρχονται οι κυπριακές λίρες – Δυνατότητα ανταλλαγής μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017

H Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου κάλεσε όλους όσοι διαθέτουν ακόμη χαρτονομίσματα κυπριακών λιρών να τα ανταλλάξουν σε ευρώ, καθώς στις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, 10 χρόνια μετά την ένταξη της Κύπρου στην ευρωζώνη, τερματίζεται η περίοδος ανταλλαγής.

Η κυπριακή λίρα έπαυσε να είναι το επίσημο νόμισμα της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ένταξή της στη ζώνη του ευρώ την 1η Ιανουαρίου του 2008.

«Λόγω της επικείμενης λήξης της προθεσμίας της ανταλλαγής, το κοινό καλείται να προσκομίσει έγκαιρα στην ΚΤΚ χαρτονομίσματα κυπριακής λίρας που τυχόν έχει στην κατοχή του», ανέφερε σε σημερινή της δήλωση η Εκπρόσωπος Τύπου της ΚΤΚ, Αλίκη Στυλιανού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE