Με αυτή την εμφάνιση η Έλενα «τρέλανε» τον κόσμο στα Madwalk! Δημιουργία Κύπριας σχεδιάστριας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με αυτή την εμφάνιση η Έλενα «τρέλανε» τον κόσμο στα Madwalk! Δημιουργία Κύπριας σχεδιάστριας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι ταλαντούχα και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις παρά τα λίγα χρόνια που βρίσκεται στη δημοσιότητα. Μέσα από τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια των Otherview, που κατάφερε να κεντρίσει τα βλέματα στο MadWalk της Κύπρου. Η Έλενα Τσαγκρινού ανανεωμένη και με ένα super sexy σύνολο προκάλεσε άφθονα βλέμματα στο πέρασμά της.

Συγκεκριμένα φόρεσε κορμάκι από τη νέα συλλογή της Στάλως Ηλία (και Γωγώ Μαστροκώστα) διχτυωτό καλσόν και χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα… «καυτό»!

Η 23χρονη πόζαρε και ανέβασε τη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE