ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρία κιλά καπνού, πέραν των 5000 τσιγάρα και αριθμό διεγερτικών σκευασμάτων κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων από την οικία και το όχημα Ελληνοκυπρίου

Τρία κιλά καπνού, πέραν των 5000 τσιγάρα και αριθμό διεγερτικών σκευασμάτων κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων από την οικία και το όχημα Ελληνοκυπρίου

Σε κατάσχεση αδασμοαφορολογήτων καπνικών προϊόντων και διεγερτικών σκευασμάτων προχώρησε το Τμήμα Τελωνείων σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει πως το απόγευμα της Τετάρτης (31/5)  Λειτουργοί του, καθώς και μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διενήργησαν κοινή επιχείρηση σε δύο οικίες και ένα περίπτερο σε χωριά της Επαρχίας Λευκωσίας, με σκοπό τον εντοπισμό αδασμοαφορολογήτων καπνικών προϊόντων, τα οποία εισήχθησαν ή και μεταφέρθηκαν παράνομα στη Κυπριακή Δημοκρατία.

Από τις έρευνες, εντοπίστηκαν σε οικία και όχημα Ελληνοκυπρίου, 3 κιλά και 250 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο μάρκας OLD HOLBORN και 5.460 τεμάχια τσιγάρα με διάφορες μάρκες, η δασμοφορολογική επιβάρυνση των οποίων ανέρχεται στα € 1.654,00 καθώς επίσης και 30 συσκευασίες διεγερτικών σκευασμάτων μάρκας KAMAGRA.

Ο Ελληνοκύπριος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τα πιο πάνω είδη τα προμηθεύτηκε από τις κατεχόμενες περιοχές, συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αφορολόγητων ειδών και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων, ενώ τόσο η πιο πάνω αναφερόμενη ποσότητα καπνικών προϊόντων και σκευασμάτων, όσο και το όχημα του εν λόγω προσώπου, στο οποίο εντοπίστηκε μέρος των καπνικών προϊόντων, κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων έκανε δεκτό γραπτό αίτημα του συλληφθέντα για εξώδικο συμβιβασμό των αδικημάτων που διέπραξε με την πληρωμή χρηματικού ποσού ύψους € 3.290 και επιπλέον χρηματικό ποσό ύψους €500, για την επιστροφή του οχήματος που κατασχέθηκε.
 
Με την είσπραξη του συνολικού ποσού των €3.790 ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η ποσότητα των καπνικών και άλλων ειδών που κατασχέθηκαν εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top