Ανακοίνωση Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων – Τι ισχύει για Γενικά και Ειδικά καταστήματα τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος

Ανακοίνωση Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων – Τι ισχύει για Γενικά και Ειδικά καταστήματα τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος

Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα Γενικά Καταστήματα τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων, ενώ τα Ειδικά Καταστήματα που θα λειτουργήσουν θα πρέπει να καταβάλουν διπλό μεροκάματο στους εργαζομένους τους.

Στην ανακοίνωση του το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους Νομοθεσία, όλα τα Γενικά Καταστήματα την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 5 Ιουνίου 2017, θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά.

Επιπλέον, όσα Ειδικά Καταστήματα λειτουργήσουν, θα πρέπει να αποζημιώσουν τους υπαλλήλους που θα απασχοληθούν την ημέρα αυτή με αναλογία 1:2.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE