ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 35χρονου εκπαιδευτικού – «Έσβησε» μπροστά στα μάτια των γονέων του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 35χρονου εκπαιδευτικού – «Έσβησε» μπροστά στα μάτια των γονέων του

Στην οικία του, άφησε την τελευταία του πνοή ο 35χρονος Μαθηματικός.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 31/5, ο καθηγητής μαθηματικών, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του, ζήτησε από τη μητέρα του να καλέσει ασθενοφόρο, αφού προηγουμένως ένιωσε αδιαθεσία.

Στην οικία, μετέβηκε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου οι νοσηλευτές αντιλήφθηκαν ότι ο 35χρονος εκπαιδευτικός δεν είχε ούτε σφυγμό, ούτε ανέπνεε.

Στον 35χρονο, τοποθετήθηκε οξυγόνο, καθώς και μηχανή που εκτελεί συνεχόμενες μαλάξεις, μέχρι να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο, ωστόσο η επί καθηκόντι ιατρός, διαπίστωσε στις 00:15 τον θάνατό του.

Η σωρός του άτυχου άνδρα, επιθεωρήθηκε από μέλη της Αστυνομίας, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έφερε οποιαδήποτε εμφανές εξωτερική κάκωση.

Η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί την Παρασκευή 2/6, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.  

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του Μαθηματικού που έχασε αναπάντεχα τη ζωή του

Συγκλονισμένη η πόλη της Λεμεσού από τον άδικο χαμό του Εύρου – «Το καλύτερο παιδί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse Market Research που διενήργησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέδειξε μια ανησυχητική πραγματικότητα για το ιστορικό κόμμα της κεντροδεξιάς: η πολιτική του επιρροή διαβρώνεται, οι διαρροές προς νέα σχήματα ενισχύονται, ενώ η συσπείρωση παραμένει απογοητευτικά χαμηλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE