ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε όχημα στο Ladies Mile

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε όχημα στο Ladies Mile

Λίγο πριν τα μεσάνυκτα, ξέσπασε φωτιά σε σταθμευμένο όχημα, παρά τον κυκλικό κόμβο του Ladies Mile.

Συγκεκριμένα, η ώρα 23.44 την Τετάρτη 31/5, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά όχημα μάρκας Honda  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης αρθρωτών οχημάτων παρά τον κυκλικό κόμβο Ladies Mile (Λιμάνι) στη Λεμεσό.

Για τη φωτιά, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.05.  Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Πέμπτη 1/6.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE