Νεκρός και τραυματίες από σύγκρουση τρένων κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ

Νεκρός και τραυματίες από σύγκρουση τρένων κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν όταν αμαξοστοιχία έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός άλλου τρένου, σε έναν σταθμό κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, ανακοίνωσαν οι κρατικοί σιδηρόδρομοι της Νότιας Αφρικής.

Από τη σύγκρουση αυτή εκτροχιάστηκαν πολλά βαγόνια. Σύμφωνα με την εταιρεία etrorail, το δυστύχημα έγινε αφού είδε δοθεί η εντολή στα δύο τρένα να κινηθούν στην ίδια γραμμή επειδή τα καλώδια τροφοδοσίας της σήμανσης είχαν κλαπεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο ένας από τους μηχανοδηγούς είχε σκοτωθεί.

Οι συγκρούσεις τρένων και οι εκτροχιασμοί είναι σύνηθες φαινόμενο στη Νότια Αφρική. Συχνά, τα ατυχήματα οφείλονται στην κλοπή των καλωδίων τροφοδοσίας, τα οποία είναι πολύτιμα για τους κλέφτες αφού περιέχουν χαλκό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE