ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο Κανάρης Ζερβός το νέο θύμα της ασφάλτου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο Κανάρης Ζερβός το νέο θύμα της ασφάλτου

Στην δημοσιότητα έχει δοθεί το όνομα του άτυχου 84χρονου Ελληνοκύπριου ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα το πρωί της Παρασκευής 02/06 στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον 84χρονο Ελληνοκύπριου, Κανάρη Ζερβό.

Ο 84χρονος ηλικιωμένος γεννήθηκε στην Ρόδο και τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στην Κύπρο. Μάλιστα είναι και κάτοχος Κυπριακής υπηκοότητας.

Θυμίζουμε πως το θανατηφόρο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 02/06, στην Λεωφόρο Μακαρίου πριν από τα φώτα «Αριελ».

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 84χρονο.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Εν το ήθελα» είπε ο οδηγός που παρέσυρε τον πεζό – Στα 100 μέτρα υπάρχει διάβαση

Ο ηλικιωμένος φέρεται πως διασταύρωνε την Λεωφόρο από τα δεξιά προς τα αριστερά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και δεύτερο θανατηφόρο στη Λεμεσό μέσα σε λίγες ώρες – Όχημα παρέσυρε πεζό στη Λεωφόρο Μακαρίου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE