Ο Αβέρωφ στις ΗΠΑ για συνέδρια και επαφές

Ο Αβέρωφ στις ΗΠΑ για συνέδρια και επαφές

Στην Ουάσινγκτον μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Αβέρωφ Νεοφύτου όπου θα συμμετάσχει στο Διεθνές Φόρουμ της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, στο 33ο ετήσιο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ, καθώς και στο 3ο Φόρουμ της Ουάσινγκτον για Θέματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο κ. Νεοφύτου θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ, ενώ θα είναι ένας εκ των προσκεκλημένων ομιλητών στο Φόρουμ Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

«Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στα εν λόγω συνέδρια, ο κ. Νεοφύτου θα πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, καθώς και με μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας, περιλαμβανομένων βουλευτών και γερουσιαστών της ομογένειας», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι «θα έχει επίσης συναντήσεις με αξιωματούχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς και εκπροσώπους του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου, του Διεθνούς Ρεπουμπλικανικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Peterson, στο οποίο έχει προσκληθεί να συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης».

Στη συνέχεια, συνεχίζει η ανακοίνωση, ο κ. Νεοφύτου «θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα πραγματοποιήσει επαφές με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Γραμματείας του ΟΗΕ, καθώς και με εκπροσώπους εκ των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας». Θα γίνει επίσης δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και θα έχει ευρύτερες επαφές με φορείς και οργανώσεις της εκεί ομογένειας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE