ΠΑΦΟΣ: Πήγε να κλέψει υποστατικό και τον ακινητοποίησε 50χρονος - Τον περιόρισε μέχρι να έρθει η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να κλέψει υποστατικό και τον ακινητοποίησε 50χρονος - Τον περιόρισε μέχρι να έρθει η Αστυνομία

Τριήμερη κράτηση σε 36χρονο στην Πάφο που συνελήφθη σε μηχανουργείο με τη βοήθεια πολίτη.

Διάταγμα τριήμερης κράτησης, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον 36χρονου, που συνελήφθη το Σάββατο 3/6 για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, απόπειρας κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και μαχαιροφορίας.

Ο 36χρονος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφού έγινε αντιληπτός από 50χρονο πολίτη, να βρίσκεται εντός μηχανουργείου στην Πάφο. 

Ο 50χρονος περιόρισε τον άγνωστο ενώ, ταυτόχρονα ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή. 

Στην κατοχή του 36χρονου, εντοπίστηκαν ένα ρολόι, μια πιστωτική κάρτα, τρία μαχαίρια που καταλήγουν σε μυτερή άκρη, πέντε κλειδιά αυτοκινήτων, τρία κλειδιά εισόδων, ένα φανάρι, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE