ΛΕΜΕΣΟΣ: Τουρίστας κουβαλούσε πάνω του 11 κιλά κάνναβης - Συνελήφθη 52χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τουρίστας κουβαλούσε πάνω του 11 κιλά κάνναβης - Συνελήφθη 52χρονος

Τη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών σταμάτησε το απόγευμα του Σαββάτου 4/6 η ΥΚΑΝ, στη Λεμεσό, μέλη της οποίας εντόπισαν και κατάσχεσαν έντεκα κιλά κάνναβης και συνέλαβαν 52χρονο.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών έξω από ξενοδοχείο στη Λεμεσό, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση. 
 
Γύρω στις 5.50μ.μ., θεάθηκε 52χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του μια ταξιδιωτική βαλίτσα, να προσεγγίσει τον οδηγό αυτοκινήτου ενοικιάσεως, που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή.

Μόλις ο 52χρονος πλησίασε στο αυτοκίνητο, τα μέλη της Αστυνομίας, επενέβηκαν για έλεγχο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποσπάσουν την βαλίτσα και να ακινητοποιήσουν τον 52χρονο, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα εγκατέλειψε τη σκηνή.
 
Στην κατοχή του 52χρονου εντοπίστηκε μετά από έρευνα, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,1 γραμμαρίου περίπου, ενώ εντός της βαλίτσας εντοπίστηκαν δέκα συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους έντεκα κιλών περίπου.
 
Ο 52χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE