ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Φωτιά σε ξυλουργείο – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Φωτιά σε ξυλουργείο – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κλήση για φωτιά σε ξυλουργείο στην Αραδίππου που ήταν εκτός λειτουργίας ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν την Κυριακή 4/6 σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 14:35 το απόγευμα του Σάββατου 3/6 λήφθηκε η  κλήση για την πυρκαγιά.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου» και «Υπ/μου Ανδρέας Παπαδόπουλου» με σύνολο 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:03. 

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα το υποστατικό έπαθε  ζημιές στην οροφή καθώς επίσης σε ξυλεία και μέρος του εξοπλισμού του. 

Ζημιές έπαθαν και φωτοβολταϊκά συστήματα τα οποία βρίσκονταν στην οροφή του υποστατικού.  

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλικτήρων νερού από το νερό των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.