Η αντίδραση του Κατάρ μετά την απόφαση τεσσάρων Αραβικών χωρών να διακόψουν τις διπλωματικές τους σχέσεις

Η αντίδραση του Κατάρ μετά την απόφαση τεσσάρων Αραβικών χωρών να διακόψουν τις διπλωματικές τους σχέσεις

Η Ντόχα χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη την απόφαση της Σ.Αραβίας και των συμμάχων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέκοψαν τις σχέσεις τους με το Κατάρ τέσσερις Αραβικές χώρες – Το κατηγορούν για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης

 

Το Κατάρ εξέφρασε τη λύπη του για τη συντονισμένη απόφαση της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν να διακόψουν τις διπλωματικές σχέσεις μαζί του εξαιτίας της υποστήριξης που η Ντόχα κατηγορείται ότι προσφέρει στην τρομοκρατία, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Jazeera TV που έχει την έδρα του στο Κατάρ.

"Τα μέτρα είναι αδικαιολόγητα και βασίζονται σε ισχυρισμούς και κατηγορίες που δεν έχουν πραγματική βάση", ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ, σύμφωνα με το Jazeera TV.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως οι αποφάσεις αυτές "δεν θα επηρεάσουν την ομαλή διαβίωση πολιτών και κατοίκων".  

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE