Αιγυπτιακές τράπεζες τερμάτισαν τις συναλλαγές με τράπεζες του Κατάρ

Αιγυπτιακές τράπεζες τερμάτισαν τις συναλλαγές με τράπεζες του Κατάρ

Αιγυπτιακές τράπεζες έχουν σταματήσει να συναλλάσσονται με τράπεζες του Κατάρ, δήλωσαν τέσσερις τραπεζίτες με βάση το Κάιρο, ώρες μετά την ανακοίνωση τη Δευτέρα 5/6 της Αιγύπτου ότι είχε διακόψει τους διπλωματικούς δεσμούς με το Κατάρ.

Η ενέργεια της Αιγύπτου ακολουθεί παρόμοιες ενέργειας από Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Μπαχρέιν και Υεμένη οι οποίες κατηγορούν το Κατάρ για υποστήριξη της τρομοκρατίας και αποσταθεροποίηση της περιοχής.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE