Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά...»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά...»

Αναμφισβήτητα ήταν το lifestyle γεγονός της χρονιάς. Χιλιάδες τηλεθεατές και θαυμαστές της γνωστής παρουσιάστριας, περίμεναν τη μέρα που η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, πλέον, σύζυγο Γιώργο Εφραίμ.

Οι ευχές, τόσο στα social media αλλά και στον αέρα της εκπομπής της πάρα πολλές και έτσι η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε μέσα από τη καρδιά της να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη γέμισε με την αγάπη του. 

Συγκεκριμένα η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρει στη δημοσίευση της 

« Τα λογια ειναι πολυ φτωχα για να σας ευχαριστησω ολους οπως και οσο θα ηθελα...για ολα!!!η ψυχη μου ειναι γεματη ευγνωμοσύνη για ολους εσας..αυτες τις μερες για ακομα μια φορά με γεμισατε απο ευχες και με την αγαπη σας..σας ευχαριστω ολους εναν εναν μεσα απο την καρδια μου..»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE