Το ξέφρενο γλέντι του Ανδρέα Γεωργίου στο γάμο του Στάμου Τσάμη

Το ξέφρενο γλέντι του Ανδρέα Γεωργίου στο γάμο του Στάμου Τσάμη

Από τη προηγούμενη εβδομάδα ο Ανδρέας Γεωργίου μας ενημέρωνε μέσω Instagram για τις προετοιμασίες του γάμου καλού του φίλου και συνεργάτη Στάμου Τσάμη με την εκλεκτή της καρδιάς του Χριστίνα Χατζηκυριάκου.

Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μια γεύση από το γλέντι στο bachelor party του γνωστού σκηνοθέτη μέσα από το Instagram του Ανδρέα Γεωργίου. Πράττοντας το ίδιο και στο γάμο, ο γνωστός ηθοποιός με μια ανάρτηση του μας δίδει το κλίμα που επικρατούσε. Ο ίδιος απεικονίζεται στη φωτογραφία να γλεντά μαζί με τον γαμπρό, ο οποίος τον κέρασε «ένα ποτάκι» απευθείας από το μπουκάλι.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE