ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα στην Φρανκλίνου Ρούσβελτ – «Κόπηκαν» τα φώτα τροχαίας από την σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα στην Φρανκλίνου Ρούσβελτ – «Κόπηκαν» τα φώτα τροχαίας από την σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα φώτα τροχαίας επί της Φρανκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό κόπηκαν εξαιτίας σύγκρουσης οχήματος με αυτά.

Του Χρίστου Ζήνωνος 

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας 5/6, γύρω στις 17:30, όχημα το οποίο οδηγούσε νεαρή γυναίκα συγκρούστηκε με φώτα τροχαίας.

Η νεαρή οδηγός κατευθυνόταν από το Νέο Λιμάνι προς το κέντρο της Λεμεσού όπου σε κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και συγκρούστηκε με τον πάσσαλο των φώτων τροχαίας με αποτέλεσμα το όχημά της να «γυρίσει». 

Από το ατύχημα προκλήθηκε έντονη τροχαία κίνηση, ενώ ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE