Β. Παπαδόπουλος: «Παρακολουθούμε με λύπη ερμηνείες από κάποιους σε σχέση με το τι συμφωνήθηκε στη Νέα Υόρκη»

Β. Παπαδόπουλος: «Παρακολουθούμε με λύπη ερμηνείες από κάποιους σε σχέση με το τι συμφωνήθηκε στη Νέα Υόρκη»

Η Κυβέρνηση εξέφρασε λύπη για τις ερμηνείες που δίδονται σε ό,τι αφορά τα συμφωνηθέντα στη Νέα Υόρκη.

«Παρακολουθούμε με λύπη ερμηνείες από κάποιους σε σχέση με το τι συμφωνήθηκε στη Νέα Υόρκη που ούτε κατ’ ελάχιστον ανταποκρίνονται στα συμφωνηθέντα της Νέας Υόρκης,» δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις στη δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.
 
«Θα ήταν χρήσιμο και παραγωγικό πριν από την όποια αυθόρμητη και αυθαίρετη κριτική και σχολιασμό να μελετήσουν προσεκτικά το κείμενο της δήλωσης του ΓΓ του ΟΗΕ και τις αναφορές σε αυτό,» πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE