Πέθανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ - Υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

Πέθανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ - Υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την προπόνηση της κινεζικής ομάδας στην οποία αγωνιζόταν

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκαλεί η είδηση της κατάρρευσης στην προπόνηση του διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού, Σεΐκ Τιοτέ.

Κατά πληροφορίες ο 30χρονος Τιοτέ υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση της ομάδας Beijing Enterprises στην οποία αγωνίζεται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Τιοτέ κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της ομάδας.

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

«Κανείς δεν μπορεί να αναμένει ότι δύο ηγέτες, οι οποίοι δεν μπορούν να παράγουν λύση ούτε καν σε ένα τόσο απλό θέμα που θα διευκολύνει την καθημερινότητα τόσο των Τουρκοκυπρίων όσο και των Ελληνοκυπρίων, θα παράγουν λύση σχετικά με την ουσία του Κυπριακού» δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφερόμενος σε στασιμότητα στο ζήτημα της διάνοιξης νέων σημείων διέλευσης και της βελτίωσης των υφιστάμενων.

BEST OF TOTHEMAONLINE