Πέθανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ - Υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

Πέθανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ - Υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Σεΐκ Τιοτέ

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την προπόνηση της κινεζικής ομάδας στην οποία αγωνιζόταν

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκαλεί η είδηση της κατάρρευσης στην προπόνηση του διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού, Σεΐκ Τιοτέ.

Κατά πληροφορίες ο 30χρονος Τιοτέ υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση της ομάδας Beijing Enterprises στην οποία αγωνίζεται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Τιοτέ κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της ομάδας.

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE