ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Γείτονες κατέσβησαν φωτιά σε όχημα 29χρονης που τέθηκε κακόβουλα, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Γείτονες κατέσβησαν φωτιά σε όχημα 29χρονης που τέθηκε κακόβουλα, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής

Φωτιά που τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε όχημα ιδιοκτησίας 29χρονης από το Ξυλοφάγου προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03.10 τα ξημερώματα της Τρίτης (6/6) εξερράγη πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στάθμευσης μπροστά από οικία στο Ξυλοφάγου, ιδιοκτησίας 29χρονης άνεργης από το Ξυλοφάγου.
 
Η φωτιά κατασβέστηκε από τους γείτονες πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Η αξία του οχήματος ανέρχεται στις 16 χιλιάδες ευρώ.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
 
Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία και περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν από την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία με το πρώτο φως της ημέρας.
 
Το αυτοκίνητο καλύπτεται από ασφάλεια.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE