Επιτέλους! Λατρεμένο ζευγάρι της κυπριακής showbiz δημοσιοποιεί τον έρωτά του! ΦΩΤΟ

Επιτέλους! Λατρεμένο ζευγάρι της κυπριακής showbiz δημοσιοποιεί τον έρωτά του! ΦΩΤΟ

Έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας... Κι όμως έκαναν την ανατροπή μετά τις πρώτες τους βουτιές... ενόψει Κατακλυσμού.

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά και τον Μάριο Κούμα, οι οποίοι εδώ και περίπου 2 χρόνια ζουν τον απόλυτο έρωτα, τον οποίο κατ` επιλογήν δεν μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Και όμως την Δευτέρα του Κατακλυσμού, 5/6, μοιράστηκαν στο instagram στιγμές από το ξεφάντωμά τους στην πισίνα, με τον έρωτά τους να αντικατοπτρίζονται στις φωτογραφίες τους. 

Η Αναστασία Δρακά στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε με τον Κύπριο τραγουδιστή σχολίασε: «Για τρέλες στις Σεϋχέλλες... Ή μήπως όχι..??».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE