ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνής διάκριση για τον φοιτητή του ΤΕΠΑΚ Ευαγόρα Μακρίδη

Διεθνής διάκριση για τον φοιτητή του ΤΕΠΑΚ Ευαγόρα Μακρίδη

Εργασία του φοιτητή του ΤΕΠΑΚ, Ευαγόρα Μακρίδη, έγινε δεκτή για παρουσίαση και συμπερίληψη στα πρακτικά του διεθνούς συνεδρίου IEEE ETFA 2017 (22ο Διεθνές Συνέδριο Αναδυόμενων Τεχνολογιών και Βιομηχανικού Αυτοματισμού) που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό στις 15 με 17 Σεπτεμβρίου, αναφέρει ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εργασία "Dynamic CPU Resource Provisioning in Virtualized Servers using Maximum Correntropy Criterion Kalman Filters", που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπόνησης της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Ευαγόρα Μακρίδη, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το πειραματικό μέρος της εργασίας εκπονήθηκε σε δωμάτιο εξυπηρετητών στις εγκαταστάσεις του κτιρίου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής "και σχετίζεται με το πρόβλημα της αυτόματης και δυναμικής κατανομής υπολογιστικών πόρων για εικονικοποιημένες εφαρμογές τεχνολογίας υπολογιστικής νέφους με χρήση βέλτιστου και εύρωστου ελέγχου".

Η ανακοίνωση σημειώνει πως το συνέδριο IEEE ETFA, είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνέδριο της IEEE στον τομέα των αναδυόμενων τεχνολογιών και του βιομηχανικού αυτοματισμού στην Ευρώπη, και διοργανώνεται από το 1992, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό συνέδρων από όλο τον κόσμο.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top