Τα είπαν τηλεφωνικώς Κοτζιάς - Έιντε

Τα είπαν τηλεφωνικώς Κοτζιάς - Έιντε

Την επόμενη συνάντησή τους, τις προϋποθέσεις και τις προετοιμασίες πραγματοποίησης της Διάσκεψης της Γενεύης, συζήτησαν τηλεφωνικώς ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Εσπεν Μπαρθ Έιντε.

Ο Νίκος Κοτζιάς, είχε χθες Δευτέρα 5/6 και σήμερα Τρίτη 6/6, τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Έιντε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.
 
«Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών συζητήθηκαν η επόμενη συνάντησή τους, οι προϋποθέσεις και οι προετοιμασίες πραγματοποίησης της Διάσκεψης της Γενεύης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Όλο και «χαλάει η ατμόσφαιρα» αλλά και οι προσδοκίες που εκφράζονται κατά διαστήματα από την πλευρά της Λευκωσίας, για τα επόμενα βήματα στο κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE