Σέρρες: Αδερφός σκότωσε αδερφό καρφώνοντας του σίδερο στο θώρακα – Κτηματικές διαφορές τα αίτια του καβγά

Σέρρες: Αδερφός σκότωσε αδερφό καρφώνοντας του σίδερο στο θώρακα – Κτηματικές διαφορές τα αίτια του καβγά

Τα δυο αδέρφια συναντήθηκαν στο κτήμα που διεκδικούσαν για να το καθαρίσουν, αλλά δεν άργησε να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ τους.

Σοκ έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία του Αχλαδοχωρίου Σερρών η άγρια δολοφονία ενός ηλικιωμένου κατοίκου από τον μεγαλύτερο αδερφό του, κατά τη διάρκεια καβγά για τις κτηματικές διαφορές που τους είχαν κάνει να μην λένε ούτε «καλημέρα» επί 40 ολόκληρα χρόνια.

Τα δυο αδέρφια συναντήθηκαν στο κτήμα που διεκδικούσαν για να το καθαρίσουν, αλλά δεν άργησε να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ τους. Ξαφνικά, ο 83χρονος άρπαξε ένα αιχμηρό σίδερο οικοδομής και άρχισε να το καρφώνει στον θώρακα του 81χρονου αδελφού του, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Συγγενείς τους που είδαν τι συνέβη κάλεσαν ασθενοφόρο και ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου θα γίνει η νεκροτομή. Ο 83χρονος αδερφοκτόνος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.