Πήρε εξιτήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Πήρε εξιτήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο πρώην υπουργός είχε εισαχθεί εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο παθολογικό τμήμα της Πανεπιστημιακής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου

Μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο Ακης Τσοχατζόπουλος πήρε το απόγευμα της Τρίτης (6/6) εξιτήριο. 

Ο πρώην υπουργός είχε εισαχθεί εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο παθολογικό τμήμα της Πανεπιστημιακής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. 

Αφού του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας από τους θεράποντες ιατρούς. 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον περασμένο Μάρτιο είχε υποβληθεί σε καρδιολογική επέμβαση.

Από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.