Ιραν: Το ISIS ανέλαβε την ευθήνη για τις επιθέσεις στο μαυσωλείο Χομεϊνι και στο κοινοβούλιο

Ιραν: Το ISIS ανέλαβε την ευθήνη για τις επιθέσεις στο μαυσωλείο Χομεϊνι και στο κοινοβούλιο

'Ενας άνδρας ανατινάχθηκε στον τέταρτο όροφο του κτιρίου του ιρανικού κοινοβουλίου την ώρα που οι ειδικές δυνάμεις πραγματοποιούσαν έφοδο κατά δύο ενόπλων που είχαν οχυρωθεί στον χώρο, μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση. Ιρανικά μέσα μετέδωσαν ότι γυναίκα - καμικάζι ανατινάχθηκε κατά την επίθεση στο μαυσωλείο του αγιατολάχ Χομεϊνί.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο κοινοβούλιο του Ιράν και στο μαυσωλείο του αγιατολάχ Χομεϊνί, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Το ιρανικό Υπουργείο Πληροφοριών ανακοίνωσε ότι η διπλή επίθεση στην Τεχεράνη πραγματοποιήθηκε από ομάδες τρομοκρατών.

"Σήμερα το πρωί δύο ομάδες τρομοκρατών επιτέθησαν στο κοινοβούλιο και στο μαυσωλείο του ιμάμη Χομεϊνί...Μέλη μίας τρίτης τρομοκρατικής ομάδας συνελήφθησαν πριν να πραγματοποιήσουν επίθεση", διευκρίνισε το Υπουργείο Πληροφοριών, σύμφωνα με την ιρανική τηλεόραση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.