Εντείνονται οι επαφές Έιντε με αξιωματούχους εν όψει Γενεύης

Εντείνονται οι επαφές Έιντε με αξιωματούχους εν όψει  Γενεύης

Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ ‘Εσπεν Μπαρθ ‘Ειντε συνεχίζει να εργάζεται επί των προετοιμασιών για τη Διάσκεψη για την Κύπρο στη Γενεύη και βρίσκεται σε επαφή με τους συμμετέχοντες στη Διάσκεψη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο.

Πρόσθεσε πως η ημερομηνία επιστροφής του κ. ‘Ειντε στο νησί θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω.

Σύμφωνα με την πηγή των ΗΕ, ο κ. ‘Ειντε βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Υπουργούς Εξωτερικών των εγγυητριών δυνάμεων, με την ΕΕ, με αριθμό αξιωματούχων στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένου του ΓΓ του διεθνούς οργανισμού, και με τις δυο πλευρές στην Κύπρο.

Ανέφερε επίσης πως η ομάδα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο εργάζεται σκληρά για την προετοιμασία της Διάσκεψης, σε συνεργασία με το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη και με τις ελβετικές αρχές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα 7 πιο γνωστά προσκυνήματα της Παναγίας στην Κύπρο που γεμίζουν με πιστούς τον Δεκαπενταύγουστο

Τα 7 πιο γνωστά προσκυνήματα της Παναγίας στην Κύπρο που γεμίζουν με πιστούς τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Δεκαπενταύγουστος στην Κύπρο δεν είναι απλώς άλλη μια γιορτή. Είναι μια ημέρα γεμάτη πίστη, παράδοση και βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τη μορφή της Παναγίας. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πιστοί συρρέουν σε μοναστήρια και εκκλησίες αφιερωμένες στην Παναγία, για να προσκυνήσουν, να ευχαριστήσουν ή να ζητήσουν τη βοήθειά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE