The pearl of Mackenzie: Τα πολυτελή διαμερίσματα των €5 εκ στην ακτή της Λάρνακας – Αρχές του 2019 η παράδοσή τους – ΦΩΤΟ&VIDEO

The pearl of Mackenzie:  Τα πολυτελή διαμερίσματα των €5 εκ στην ακτή της Λάρνακας – Αρχές του 2019 η παράδοσή τους – ΦΩΤΟ&VIDEO

Πολυτελή διαμερίσματα €5 εκατομμυρίων παραδίδονται στις αρχές του 2019 από την εταιρεία Plus Properties Cyprus.

Του Μιχάλη Μενελάου

Με αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης τις αρχές του 2019, το «The pearl of Mackenzie» θα προσθέσει ένα άρωμα πολυτελείας στην πόλη της Λάρνακας. 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE