The pearl of Mackenzie: Τα πολυτελή διαμερίσματα των €5 εκ στην ακτή της Λάρνακας – Αρχές του 2019 η παράδοσή τους – ΦΩΤΟ&VIDEO

The pearl of Mackenzie:  Τα πολυτελή διαμερίσματα των €5 εκ στην ακτή της Λάρνακας – Αρχές του 2019 η παράδοσή τους – ΦΩΤΟ&VIDEO

Πολυτελή διαμερίσματα €5 εκατομμυρίων παραδίδονται στις αρχές του 2019 από την εταιρεία Plus Properties Cyprus.

Του Μιχάλη Μενελάου

Με αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης τις αρχές του 2019, το «The pearl of Mackenzie» θα προσθέσει ένα άρωμα πολυτελείας στην πόλη της Λάρνακας. 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.