ΚΑΙΡΟΣ: Πλησιάζουμε σιγά- σιγά στο «40αρι»! Η αναλυτική πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

ΚΑΙΡΟΣ: Πλησιάζουμε σιγά- σιγά στο «40αρι»! Η αναλυτική πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Χαλαρή βαροβαθμίδα καλύπτει την περιοχή.

Το βράδυ της Τετάρτης 7/6, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό,  τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 18  στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέμπτη 8/6, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3  μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 31  στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 30  βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή 9/6 και το Σαββατοκύριακο 10-11/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή πιθανό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται μικρή πτώση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE