Η ταλαντούχα Κύπρια μας δείχνει πώς θα είναι στα 80 της χρόνια! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ταλαντούχα Κύπρια μας δείχνει πώς θα είναι στα 80 της χρόνια! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χωρίς βέβαια να ξεχνά ότι οι εποχές άλλαξαν και ευτυχώς υπάρχουν λυσεις για να μην γερνούν άσχημα οι άνθρωποι.

Η Κύπρια σεναριογράφος Έλενα Χριστοφόρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία, στην οποία  με την βοήθεια του make up μας δείχνει πώς θα είναι στα 80 της.

Φυσικά στην λεζάντα της η ταλαντούχα συμπατριώτισσά μας εξηγεί ότι δεν είναι διατεθειμένη να γεράσει… «Στα 80 καπως ετσι θα ειμαι…. Αλλα η εποχη αλλαξε και ευτυχως υπαρχουν λυσεις».

H Έλενα Χριστοφόρου δεν παραλείπει τις ευχαριστίες στην make up artist, Ελεάνα Κυριάκου που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της με το σχόλιο: "Στα 80 καπως ετσι θα ειμαι. Ευχαριστώ Eleana Kyriacou for the make up!! Αλλα η εποχη αλλαξε και ευτυχως υπαρχουν λυσεις".

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.