«Το Al Jazeera θα επιμείνει στην πολιτική της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας»

«Το Al Jazeera θα επιμείνει στην πολιτική της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας»

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, που έχει την έδρα του στην Ντόχα, θα επιμείνει στην πολιτική της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας εν μέσω μιας περιφερειακής διπλωματικής κρίσης που έχει απομονώσει το Κατάρ, δήλωσε την Πέμπτη ο ασκών χρέη γενικού διευθυντή του δικτύου.


Ο Μοστέφα Σουάγκ απέρριψε τις κατηγορίες ορισμένων δυνάμεων του Κόλπου σύμφωνα με τις οποίες το τηλεοπτικό δίκτυο παρεμβαίνει με τα ρεπορτάζ του στις εσωτερικές υποθέσεις τους.

«Η δημοσιογραφική πολιτική του Al Jazeera θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με αυτό το γεγονός», δήλωσε ο Σουάγκ στο Reuters στα κεντρικά γραφεία του δικτύου. Χαρακτήρισε την πολιτική του Al Jazeera ανεξάρτητη και επαγγελματική.

Απο in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE