Τραγικός θάνατος 24χρονης: Πήγε για μασάζ σε πελάτη της και την στραγγάλισε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικός θάνατος 24χρονης: Πήγε για μασάζ σε πελάτη της και την στραγγάλισε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ραντεβού-θανάτου για μια 24χρονη μασέζ, αφού όταν επισκέφτηκε πελάτη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, προκειμένου να του παράσχει τις υπηρεσίες της, δολοφονήθηκε.

Η Kayla Ann Denham δολοφονήθηκε άγρια και ο δράστης φέρεται να είναι ο 25χρονος πελάτης της Christopher Landry.

Η Kayla είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον Christopher Landry. Η κοπέλα δεν έδωσε σημεία ζωής για ώρες με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι δικοί της άνθρωποι. Η αγωνία τους μεγάλωσε όταν η Kayla δεν επέστρεψε σπίτι και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Το αγόρι της Kayla, που γνώριζε λεπτομέρειες για το επαγγελματικό ραντεβού της κοπέλας του, προσπάθησε και αυτός με τη σειρά του να επικοινωνήσει μαζί της, μάταια όμως. Η Kayla ήταν άφαντη. Τότε το αγόρι άρχισε να ψάχνει ένα σημάδι της κοπέλας του. Μετά από έρευνες το αγόρι βρήκε το αυτοκίνητό της Kayla παρατημένο στο δάσος και γρήγορα κάλεσε τις αρχές. Λίγο αργότερα βρέθηκε και το πτώμα της σε κοντινό αχυρώνα.

Το άτυχο κορίτσι είχε στραγγαλιστεί και έφερε αμβλύ τραύμα στο κεφάλι, όπως αναφέρει η SUN. Ο Landry λέγεται ότι συνεργάζεται με την αστυνομία, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ερωτήματα να απαντηθούν, ενώ η οικογένεια του θύματος είναι σοκαρισμένη.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE