Survivor: Υπό διάλυση οι «Διάσημοι» - Μάριος και Αναγνωστόπουλος εκτός παιχνιδιού – VIDEO

Survivor: Υπό διάλυση οι «Διάσημοι» - Μάριος και Αναγνωστόπουλος εκτός παιχνιδιού – VIDEO

Χαμός με τις εξελίξεις, γύρω από το παιχνίδι επιβίωσης…

Η πρώτη αποχώρηση βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας, είναι γεγονός. Ο πρώτος παίκτης που βγήκε εκτός παιχνιδιού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό είναι ως γνωστό ο Μπo.

Πλέον, τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν επικίνδυνα για τους «Διάσημους», αφού έχουν απομείνει μόλις τρία άτομα, ο «Ντάνος», η Ευρυδίκη και ο Χρανιώτης, σε αντίθεση με τους «Μαχητές» που είναι 5.

Στο νέο τρέιλερ, για το επεισόδιο της Κυριακής 11/6, φαίνεται η απογοήτευση στα πρόσωπα των «Διασήμων», ωστόσο βλέπουμε και τον στίβο μάχης που θα διαγωνιστούν οι παίκτες.

Ως γνωστό, αφού οι «Διάσημοι» έχουν μείνει τρεις, πλέον, δύο παίκτες των «Μαχητών» θα πρέπει να μείνουν στον πάγκο και να μην αγωνιστούν καθόλου. Αυτοί φαίνεται να είναι ο Μάριος Πρίαμος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE