ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Αναβλήθηκε η διαδικασία της 9ης Ιουνίου

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Αναβλήθηκε η διαδικασία της 9ης Ιουνίου

Λόγω προσωπικού κωλύματος της εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, για την υπόθεση του τετραπλού φόνου της Αγίας Νάπας το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2016.

Κατά την επίθεση που έγινε στο εστιατόριο The Stone Garden σκοτώθηκαν οι Θεοφάνης Θεοφάνους, άλλως Καλοψιδιώτης, το ζεύγος Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και ο Yani Vogli, ένας εκ των δραστών του φονικού.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο η κατάθεση τριών μαρτύρων υπεράσπισης για τον κατηγορούμενο Παναγιώτη Πένταυκα ωστόσο λόγω προσωπικού κωλύματος της Ελλης Παπαγαπίου, εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής, η διαδικασία αναβλήθηκε.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε ως επόμενους δικάσιμους από τις 19 μέχρι και τις 23 Ιουνίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.